Kinderdagverblijf
De fotograaf voor jouw kinderdagverblijf
Kinderdag verblijf
Midden Nederland
KDV
School fotograaf maar dan anders
Previous
Next
Tijd voor de jaarlijkse traditie!

School foto’s. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Juist op het kinderdagverblijf al. De allereerste schooltijd. Hoe leuk is het om dan ook foto’s te hebben hoe ze zijn?

Bij Knaptoetje gaan ze met plezier op de foto. Niks word gedwongen en het is geen lopende band werk. Het is een eenmanszaak met een groot hart voor de kinderopvang. Er word echt de tijd genomen om alle kinderen met plezier op de foto te zetten. Zijn wie je bent is de slogan van Knaptoetje en dat geld ook voor de foto’s op het kinderdagverblijf. 

Knaptoetje zorgt er persoonlijk voor dat het voor het kinderdagverblijf gemakkelijk en efficiënt gaat. We zijn allemaal druk, drukker, drukst en Knaptoetje vind het fijn om zoveel mogelijk werk wat omtrent kinderdagverblijf fotograaf uit handen te nemen.

Kinderdagverblijf fotografie is meer dan alleen foto’s maken van de kinderen. Niet alleen het eind resultaat vind Knaptoetje belangrijk ook de weg daar naar toe staat bij Knaptoetje boven aan.

Knaptoetje zorgt voor unieke portretten waarin ouders en/of verzorgers zijn of haar Knaptoetje echt herkennen. Maar nog veel belangrijker; Knaptoetje zorgt voor plezier bij de kinderen die op de foto mogen!

Enorm bedankt voor alles!!!!! Wij zijn onwijs tevreden! X

Klinkt goed! En nu?

Wat leuk dat jullie meer interesse hebben in een fotograaf op het kinderdagverblijf.

Alle eerst vind Knaptoetje het belangrijk om kennis te komen maken met het kinderdagverblijf. Ik kom hiervoor graag vrijblijvend langs op locatie of we houden de afspraak telefonisch. 

Wanneer Knaptoetje langs komt is er meteen de mogelijkheid om te kijken of er een geschikte ruimte binnen het Kinderdagverblijf is. Ook leg ik graag mijn werkwijze uit en laat ik foto’s zien zodat er een duidelijk beeld is hoe het er uit kan zien.

Hebben jullie als organisatie er al over nagedacht wanneer je zou willen dat de fotograaf langs komt? Om zo’n hectische dag goed te laten verlopen is een goede planning erg belangrijk. Ik kijk hiervoor graag mee naar een geschikt moment en we overleggen over de planning van de grote dag zelf. 

Er zullen nooit verplichten kosten gemaakt worden, niks moet of hoeft. 

Het enige is dat alle Knaptoetjes op de foto mogen! Inclusief personeel.

JA!! Knaptoetje mag bij ons komen!

Wat ontzettend leuk! Ik kan je vertellen dat mijn hart elke keer een sprongetje maakt als ik weer bij een kinderdagverblijf word uitgenodigd.

Knaptoetje neemt voor de grote dag zelf de studio voor op locatie mee dus het feest kan snel beginnen! 

Binnen drie weken na de fotodag ontvangt het kinderdagverblijf per Knaptoetje een brief met persoonlijke code. Het kinderdagverblijf deelt die brieven onder de Knaptoetjes uit. De persoonlijke brief zorgt ervoor dat ouders/verzorgers van de Knaptoetjes de gemaakte foto’s kunnen bekijken en indien gewenst kunnen bestellen. 

De verkoop gaat volledig via een systeem vanuit Knaptoetje. Voor ouders en/of verzorgers word dit overzichtelijk uitgelegd. De betaling kan per internet bankieren (iDEAL) worden gedaan en gaat volledig buiten het Kinderdagverblijf om. Zo hoeven jullie als Kinderdagverblijf niet met het geld en de bestelling bezig te zijn.

Na de wel bekende data (word bekend in de uitgedeelde brief) worden de foto’s verzameld bij Knaptoetje om daarna bij het Kinderdagverblijf te worden gebracht. En dan? Dan mogen de foto’s worden uitgedeeld aan de Knaptoetjes!