Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinder
dagverblijf

Tijd voor de jaarlijkse traditie!

Schoolfoto’s. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Juist op het kinderdagverblijf al. De allereerste schooltijd. Hoe leuk is het om dan ook foto’s te hebben hoe ze zijn?

Bij Knaptoetje gaan ze met plezier op de foto. Niks word gedwongen en het is geen lopende band werk. Het is liefdevol werken door een team met een groot hart voor de kinderopvang. Er word echt de tijd genomen om alle kinderen met plezier op de foto te zetten. Zijn wie je bent is de slogan van Knaptoetje en dat geld ook voor de foto’s op het kinderdagverblijf. 

Knaptoetje zorgt er persoonlijk voor dat het voor het kinderdagverblijf gemakkelijk en efficiënt gaat. We zijn allemaal druk, drukker, drukst en Knaptoetje vind het fijn om zoveel mogelijk werk wat omtrent kinderdagverblijf fotograaf uit handen te nemen.

Kinderdagverblijf fotografie is meer dan alleen foto’s maken van de kinderen. Niet alleen het eind resultaat vind Knaptoetje belangrijk ook de weg daar naar toe staat bij Knaptoetje boven aan.

Knaptoetje zorgt voor unieke portretten waarin ouders en/of verzorgers zijn of haar Knaptoetje echt herkennen. Maar nog veel belangrijker; Knaptoetje zorgt voor plezier bij de kinderen die op de foto mogen!

Klinkt goed! En nu?

Wat leuk dat jullie meer interesse hebben in een fotograaf op het kinderdagverblijf.

Er is altijd ruimte voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek of onze toetjes dezelfde kant op staan. Mocht er een wederzijdse klik zijn dan gaan we direct aan de slag.

Hebben jullie als organisatie er al over nagedacht wanneer je zou willen dat de fotograaf langs komt? Om zo’n hectische dag goed te laten verlopen is een goede planning erg belangrijk. Wij kijken hiervoor graag mee naar een geschikt moment en we overleggen over de planning van de grote dag zelf. 

Voor het kinderdagverblijf zelf houden wij de kosten het liefst zo laag mogelijk. Het enige wat wij vragen is een reiskosten vergoeding van veertig cent per gereden KM van en naar jullie toe.

Enorm bedankt voor alles!!!!! Wij zijn onwijs tevreden! X

JA!! Knaptoetje mag bij ons komen!

Wat ontzettend leuk! Ik kan je vertellen dat ons hart elke keer een sprongetje maakt als Knaptoetje weer bij een kinderdagverblijf word uitgenodigd. 

Knaptoetje neemt voor de grote dag zelf de studio voor op locatie mee dus het feest kan snel beginnen! 

Na vier weken van de fotodag(en) ontvangt het kinderdagverblijf per Knaptoetje een brief met persoonlijke code. Het kinderdagverblijf deelt die brieven onder de Knaptoetjes uit. De persoonlijke brief zorgt ervoor dat ouders/verzorgers van de Knaptoetjes de gemaakte foto’s kunnen bekijken en indien gewenst kunnen bestellen. 

De verkoop gaat volledig via een systeem vanuit Knaptoetje. Voor ouders en/of verzorgers word dit overzichtelijk uitgelegd. De betaling kan per internet bankieren (iDEAL) worden gedaan en gaat volledig buiten het Kinderdagverblijf om. Zo hoeven jullie als Kinderdagverblijf niet met het geld en de bestelling bezig te zijn.

Na de wel bekende data (word bekend in de uitgedeelde brief) worden de foto’s verzameld bij Knaptoetje om daarna bij het Kinderdagverblijf te worden gebracht. En dan? Dan mogen de foto’s worden uitgedeeld aan de Knaptoetjes! En mogen ze een mooi plekje bij de Knaptoetjes thuis krijgen. Ook is het voor de ouders mogelijk om de foto’s digitaal te bestellen.

Benieuwd naar de pakketten? Je mag er altijd naar vragen dan sturen wij de brochure op!