Cakesmash
De cakesmash fotograaf uit Nieuwegein
Cakesmash
Vier je verjaardag bij Knaptoetje
Cakesmash
Leuke foto's voor de uitnodiging van de verjaardag
Previous
Next
Hoera er is er een jarig!

Hieperdepiep! Een jaar, twee jaar, drie jaar, vier jaar of ouder. Het maakt niet uit hoe oud je word, elke verjaardag is een reden om een feestje te vieren! Hoe leuk is het om dit moment vast te leggen, in mijn studio in de Meern (Utrecht). Bijvoorbeeld voor de uitnodigingen. 

Je ziet vooral bij de eerste verjaardagen dat dit word gevierd met een cakesmash maar ook voor een tweede verjaardag is dit leuk. Zelfs ook nog voor de derde, vierde, vijfde of zelfs dertigste verjaardag zijn deze shoots niet alleen een feestje om te zien, ook om te houden!

Alles perfect geregeld. Van de setting tot de taart. Alles had ze mee genomen.

Ik wil feest vieren met Knaptoetje, dus wat nu?

Wat ontzettend leuk dat je zin hebt in een feestje, dat heb ik ook. Zelf de slingers ophangen hoeft deze keer niet want ik hang ze voor je op! Ik regel alles om het feestje compleet te maken. Het enige wat jij mag doen is zeggen wat voor setting je zou willen en op tijd boeken. 

Ik raad aan om de shoot ongeveer zes weken van te voren te laten plaats vinden zodat je optijd bent voor de uitnodigingen en het feestje zelf. Maar ik heb ook wel eens Knaptoetjes voor de lens gehad die op de dag zelf jarig waren. Ook leuk! Het is jouw feestje en dit keer echt.

De setting word helemaal naar wens gemaakt en dat doen we samen! Zodat het echt naar je zin is en je echt het gevoel hebt dat het jouw verjaardag is.

 

Ze heeft de cakesmash van ons zoontje gedaan. Wat een geweldig resultaat. Zoveel geduld en lief voor kinderen.

Waar kan ik rekening mee houden?

Ik als ervaren cakesmash fotograaf zorg er voor dat overal aan gedacht word tijdens deze shoot en dat jij als ouder gewoon kan genieten, wat je kind ook doet. Geduld is belangrijk en laat ik dat nou net hebben met kinderen. De filmpjes van keihard in een taart slaan gebeurd natuurlijk altijd bij een ander en niet bij je eigen Knaptoetje. Maar het komt goed! Ik zorg voor spontane, feestelijke foto’s waar je met plezier naar kan kijken. Nadat jij een cakesmash of verjaardag shoot bij mij hebt geboekt ontvang je een brochure hoe het allemaal gaat voor, tijdens en na de shoot.

Ik raad zeker aan om met minimaal ander half uur rekening te houden voor de verjaardag sessie. Omdat we eigenlijk drie shoots in een doen wilt ik de tijd optimaal hebben. We beginnen met neutrale foto’s, dan foto’s van de cakesmash of een andere setting en vervolgens kunnen we nog in bad! Duurt de shoot langer als anderhalf uur? Dat is voor mij echt geen probleem. Ik neem absoluut de tijd voor dit leuke feestje! Doe jij dat ook?

Met alle geduld van de wereld heeft Suus prachtige, lieve plaatjes van onze kleine meid gemaakt!

Slagroom taart

229
 • In de studio
 • 10 foto's naar keuze
 • Basis setting
 • Inclusief smash taart
 • Mini album 10x10 cm

Appel taart

Dit is de naam van het pakket
259
 • In de studio
 • 15 foto's naar keuze
 • Inclusief smash taart
 • Setting naar keuze
 • Badje na afloop
 • Album 15x15 cm (4 spreads)

Chocolade taart

Favoriet bij Knaptoetjes!
299
 • In de studio
 • 25 foto's naar keuze
 • Inclusief smash taart
 • Setting naar keuze
 • Badje na afloop
 • Album 15x15 (4 spreads)
Alisa & Isalynn
Alisa & Isalynn
Lees verder
Wat ben je leuk Suus! Dochter lief was de eerste keer een beetje boos, laten we zo zeggen: peuter pubertijd! En wat ging je hier goed mee om. De foto's zijn onwijs leuk geworden en paste helemaal in het thema. Ook voor mijn bedrijf heb ik je gevonden, onwijs bedankt namens klein kruimeltje. We zullen nog elkaar vaak treffen privé als zakelijk!
Melanie Halfhide
Melanie Halfhide
Lees verder
Suus heeft bij ons de Cake Smash voor de eerste verjaardag van onze dochter verzorgd. Wat een top ervaring was dat! Alles perfect geregeld. Van de setting tot de taart, alles had ze meegenomen. Met alle geduld van de wereld heeft Suus prachtige, lieve plaatjes van onze kleine meid gemaakt!
Anne van Esshoten
Anne van Esshoten
Lees verder
We hebben inmiddels drie fotoshoots (zwangerschaps-, verjaardag- en newborn) met Suus gedaan en ben daar onwijs blij mee! De shoots zelf waren heel ontspannen en ‘speels’ waardoor de foto’s dat ook zijn. Juist de momenten waarop je niet poseert maar echt jezelf bent weet ze vast te leggen en dat levert prachtige beelden op. Suus stelt je op je gemak en weet door haar achtergrond in de kinderopvang ook goed met kinderen om te gaan. Echt een aanrader dus als je kwalitatief goede foto’s wil voor een eerlijke prijs!
Previous
Next