Familie shoot

Het jaarlijkse familie moment

Als ervaren familiefotograaf weet ik hoe elke foto een mooie herinnering gaat worden. Er zal zeker niet teveel geposeerd worden op de mooie zandvlakte van de Soesterduinen (of ergens anders in overleg) We maken foto’s op een speelse, enthousiaste manier met een hoop lol & gezelligheid. Wil jij foto’s waar je later nog steeds met plezier op terug kijkt? Een speciale foto boven de bank of een handgemaakt album vol momenten? Of gewoon een leuk kiekje voor op instagram? Zoek dan een fotograaf die bij je past. Waar jij het gevoel mee hebt die een onderdeel is van jouw familie. Ik wil met liefde en geduld jullie herinneringen vast leggen. Wil jij dat ook?

Knaptoetje, ervaren familiefotograaf uit Nieuwegein heeft verschillende opties zodat je kunt kiezen wat het beste bij jullie past.

Alle hieronder genoemde shoots kunnen ook ergens anders plaats vinden, dan zijn er extra kosten aan verbonden.
Dertig 
cent per km (retour) vanaf Nieuwegein en parkeerkosten mocht dat nodig zijn.

Uitbereiding van de digitale bestanden en/of het album is uiteraard mogelijk.

Familie liefde

295
  • Bij de Soesterduinen
  • 15 digitale HR bestanden
  • Linnen album 15x15 cm
  • Al mijn ervaring, creativiteit en kennis voor de leukste familieshoot

Familie chaos

(aanrader bij meerdere gezinnen)
335
  • Bij de Soesterduinen
  • 20 digitale HR bestanden
  • Linnen album 20x20 cm
  • Al mijn ervaring, creativiteit en kennis voor de leukste familieshoot

Waar kan ik rekening mee houden?

Als familie fotograaf uit de omgeving Utrecht kom ik graag bij de zandvlakte van de Soesterduinen in Soest. Het is mooie zandvlakte met bosrijke omgeving. Daardoor kunnen we alle kanten op. Wil je toch liever dichterbij huis? Of een andere locatie? We kunnen altijd de mogelijkheden bespreken, neem vrijblijvend contact op voor een andere locatie. 

Ik raad aan om met minimaal anderhalf uur rekening te houden voor de familieshoot. Het kan goed voorkomen dat we eerder klaar zijn maar ik heb liever ruim de tijd dan tijd te kort. Kinderen zijn onvoorspelbaar, vaak zijn ze er na een halfuurtje zeker wel klaar mee, maar mochten ze na dat halfuurtje pas los komen hebben we ook nog genoeg tijd voor de shoot.

Qua kleding geef ik altijd het advies om te drogen waar jij je prettig in voelt. Ik raad wel aan om lichte kleuren aan te trekken. Wit, aarde tinten, pastel kleuren komen met mijn bewerking style en de locatie erg mooi naar voren. Kleding met niet teveel drukke printjes of grote logo’s. Is dat nou niet jouw garderobe? Dan hoef je echt geen nieuwe kleding aan te schaffen. Zijn wie je bent is mijn slogan en is ook echt iets waar ik achter sta. Twijfel je over de kleding die je graag wilt aantrekken? Hier kan ik altijd nog advies in geven, stuur mij gewoon een berichtje!

 

Hoe gaat dat dan? De familieshoot bij Knaptoetje?

Het is altijd weer een leuke uitdaging om de hele familie leuk op de foto te krijgen. Als mama is dit meestal een spannend moment, luisteren de kids wel goed? Doet papa wel normaal? En zie ik er zelf nog leuk uit? 

Bij Knaptoetje hoef je hier allemaal geen rekening mee te maken. Ik zorg ervoor dat er geen familie ruzie ontstaat en het zeker weten een gezellige ochtend, middag of (zomerse) avond word. Met een hoop lol, gekkigheid en kleine spelletjes zorg ik er voor dat het voor iedereen gezellig blijft. 

Wil je meer rust? Dat kan natuurlijk ook! Ik kan met trots zeggen dat ik precies weet wat jouw gezin nodig heeft om jullie gezin prachtig vast te leggen. Echt waar, ook jullie kunnen dit! 

 

Onze vorige fotograaf zij op het laatste moment af. Na wat google kwamen we bij Knaptoetje terecht. Gelukkig had zij tijd, waar we nog steeds blij om zijn. Wat heeft zij leuke foto's gemaakt. Suus is betaalbaar, levert top werk, snel en ook nog super gezellig! Wat wil een mens nog meer? Zeker een aanrader.

Suus is een topper, weet hoe ze mooie foto's kan maken. Ben zelf ook fotograaf -geweest- dus best kritisch.. Wij zijn super blij met de gave foto's