Zwanger schap

Hoera een baby op komst!

Het is een ontzettend spannende tijd die gaat komen en er gebeurd momenteel zoveel.

Niet alleen hormonaal, ook je relatie krijgt een behoorlijke test. Waren jullie eerst alleen partners, worden jullie nu ook ouders samen.

Juist even stil staan bij dit magische moment en het mooie wondertje in de buik vast leggen raad ik elke zwangere vrouw aan. Of het nou alleen of met partner is, het is zo bijzonder om hier later met foto’s op terug te kijken en te zien hoe mooi je bent. 

Ik ben zwanger! Wat nu?

Alle eerst gefeliciteerd. Jij mag een wondertje verwachten. Het is een spannende tijd die gaat komen maar ook vooral heel bijzonder. 

Kan je, je nog herinneren dat je de test in handen had? De tijd gaat echt zo ontzettend snel. Het is daarom echt de moeite waard om dit vast te leggen voor jullie lieve Knaptoetje geboren word.

Ik raad aan om de shoot rond de dertig weken te houden. Vaak is je buik dan op zijn mooist en voel je je fysiek nog goed. Het voordeel is ook dat we ook ruim voor de geboorte zitten. Uitzonderingen in het midden gelaten natuurlijk.

Mocht je de zwangerschaps shoot eerder of later willen is dat uiteraard ook mogelijk. Maar zorg dat je op tijd boekt! 

 

Knaptoetje, ervaren familiefotograaf uit Nieuwegein heeft verschillende opties voor de zwangerschap shoot zodat je kunt kiezen wat echt bij je past.

Boek je de shoot in combinatie met een newbornshoot? Dan krijg je een leuk cadeautje! 

Alle hieronder genoemde shoots kunnen thuis of op een andere locatie dan de Soesterduinen plaats vinden, dan zijn er extra kosten aan verbonden.
Dertig 
cent per km (retour) vanaf Nieuwegein en parkeerkosten mocht dat nodig zijn.

Waar word de zwangerschap shoot gehouden?

Heb je zelf een voorkeur voor een locatie? Buiten, thuis binnen of in de studio in de Meern (Utrecht). Alles is mogelijk. We houden de shoot op een locatie in overleg.

Mijn favoriete locatie is toch wel de zandvlakte van de Soesterduinen. Een mooie zandvlakte met bosrijke omgeving. Ook ideaal met kinderen of een man die er niet gelijk net zoveel zin in heeft als jij hebt. 

Hoewel de partner vaak als eerste zal roepen dat je wel alleen mag gaan, raad ik het zeker aan om hem even mee te sleuren. (: Het is jullie kindje wat in jouw buik groeit en hij hoort er toch echt bij! Net als toekomstige broertjes / zusjes. Ik maak foto’s van jullie samen maar ook foto’s van jou alleen, het zal een mooie combi worden.

Ookal vind je jezelf geen model, of denk je dat het heel ongemakkelijk zal worden. Ik neem de tijd om je ontspannen en liefdevol op de foto te zetten. Durf jij het aan?

We hadden nog nooit eerder een fotoshoot gedaan maar Suus zorgde er voor dat we ons totaal niet ongemakkelijk voelden.

Suus heeft onze gender reveal gefotografeerd. Super geholpen met outfits uitzoeken wat het mooiste was op de foto!

Benieuwd hoe een gender reveal gaat bij knaptoetje?
Check dit te leuke filmpje!