Newborn shoot
In de huiselijke studio of thuis in de vertrouwde omgeving
Baby shoot
Voor altijd vast gelegd op beeld
Newbornshoot
Jouw pasgeboren kindje puur op beeld
Previous
Next
Hoera een Baby geboren!

Een nieuw leven! Gefeliciteerd, jullie zijn net ouders geworden voor de eerste, tweede, derde, vierde keer of misschien wel vaker. Of, je baby zit nu nog warm in je buik en je bent aan het kijken of een newbornshoot nou wel zo goed bij jullie past. 

Ik kan je verzekeren dat de tijd met een pas geboren baby echt voorbij vliegt. Alle clichés zijn meer dan waar. Een newborn shoot is echt de moeite waard. 

Het is niet alleen ontzettend leuk om bij dit bijzondere moment even stil te staan ook is het fijn om herinneringen vast te laten leggen. Die kleine teentjes, dat lieve neusje! Details vergeten we het snelste. Dat wil je niet, toch? 

Suus is een ontzettend vriendelijke en professionele fotografe. Zij is duidelijk erg ervaren in de omgang met newborns

Dit wil ik zeker niet missen, dus wat nu?

Tijdens de newbornshoot leg ik met veel liefde en geduld alle herinneringen van jouw kleintje vast.  Van te voren hebben wij via de mail, telefonisch of whatsapp contact over hoe jij je kunt voorbereiden op de newbornsessie maar eigenlijk is dat veel minder dan je denkt. In de huiselijke studio in de Meern, tien minuten rijden vanaf Nieuwegein en Utrecht, zorg ik dat alles klaar staat en jullie alleen de persoonlijke spulletjes mee hoeven te nemen. Denk aan het geboorte kaartje, favoriete knuffel, geboorte pakje. Alle details komen aan bod. 

Wil je liever de newbornshoot thuis laten plaats vinden? Dat kan uiteraard ook. Dan houden we contact over hoe jullie het thuis het beste kunnen voorbereiden op deze pasgeboren baby sessie.

Hoe oud jouw baby tijdens de newbornshoot is maakt mij als newbornfotograaf niet zoveel uit. Het gaat erom wanneer jij er aan toe bent om de shoot plaats te laten vinden. De meeste ouders vinden het fijn als de newborn shoot tussen de tweede en de vijfde week na de geboorte plaats vind, maar later of eerder kan natuurlijk ook.

Nadat wij een voorlopige data optie hebben vast gezet, meestal is dat ongeveer twee tot drie weken na de uitgerekende data, krijg je van mij nog een mailtje met handige tips voor de styling tijdens de newbornshoot. Je hoeft niet gelijk een nieuwe garderobe aan te schaffen hoor! Het zijn tips waar je misschien wat een hebt, misschien ook niet. het is jouw newbornshoot, jouw pasgeboren baby en zijn jouw newborn foto’s. 

Zo blij met de lieve foto's van ons samen, een herinnering voor altijd

Waar kan ik rekening mee houden?

Ik als kinder en familie-fotograaf uit Midden Nederland zorg dat niet alleen de pasgeboren baby op de foto word gezet tijdens de newbornshoot, maar het hele gezin. Zelfs eventuele broertjes en/of zusjes komen aan de beurt. Dit doen we op een gezellige, ontspannen manier zodat het voor iedereen een fijne herinnering zal worden.

Ik raad aan om met minimaal anderhalf uur rekening te houden voor de newborn sessie. Als je baby onrustiger is dan geeft dat uiteraard helemaal niets. Huilen hoort er bij en jouw baby is echt niet de eerste huilende baby die ik als ervaren babyfotograaf zal zien. Er mag gevoed, verschoond en getroost worden. Duurt het daardoor langer dan anderhalf uur? Geen zorgen! Ik heb de rust, geduld en tijd om een prachtige newbornshoot vast te leggen.

Of de pasgeboren baby nou alleen maar slaapt of wakker is maakt voor mij als babyfotografe niets uit. We maken foto’s op een lifestyle manier. Dat houd in dat ik het ritme van de baby volg tijdens de shoot. Dit zorgt voor de meest ontspannen, relaxede, liefdevolle foto’s tijdens zo’n newbornshoot.

Uiteraard krijg je bij de newbornshoot de foto’s als een digitaal bestand. Binnen drie weken ontvang je een online album waar je die zelf mag uitzoeken. Maar ook zorg ik dat jullie er een mooi hand gemaakt album van krijgen. Zo blijven de herinneringen aan de newbornshoot ook tastbaar.

Houd zich netjes aan de afspraken, is super geduldig, neemt echt de tijd ervoor. Ze levert echt plaatjes af voor een zacht prijsje!

Knaptoetje, ervaren newbornfotograaf uit Nieuwegein heeft verschillende opties voor de newbornshoot zodat je kunt kiezen wat echt bij je past.

Alle hieronder genoemde shoots kunnen ook thuis plaats vinden, dan zijn er extra kosten aan verbonden.
Dertig 
cent per km (retour) vanaf Nieuwegein en parkeerkosten mocht dat nodig zijn.

 

Uitbreiding van de digitale bestanden en/of het album is uiteraard mogelijk. 

Maan

285
 • In de huiselijke studio in de Meern
 • 10 digitale HR bestanden
 • Gebruik van baby client closet mogelijk
 • Album 10x10 cm
 • Al mijn ervaring, creativiteit en kennis voor de beste newbornshoot van jouw kleintje

Zon

Favoriet bij Knaptoetjes
325
 • In de huiselijke studio in de Meern
 • 20 digitale HR bestanden
 • Gebruik van baby client closet mogelijk
 • Album 15 x 15 cm
 • Al mijn ervaring, creativiteit en kennis voor de beste newbornshoot van jouw kleintje

Ster

375
 • In de huiselijke studio in de Meern
 • 30 digitale HR bestanden
 • Gebruik van baby client closet mogelijk
 • Album 20 x 20 cm
 • Al mijn ervaring, creativiteit en kennis voor de beste newbornshoot van jouw kleintje
Renske van Zuijdam
Renske van Zuijdam
Lees verder
Super fijn persoon om contact mee te hebben over de shoot. Behulpzaam en meedenken. Oplossingsgericht en ze zal zich in alle bochten wringen om het je als klant naar de zin te maken. Na de shoot ontvang je op zeer korte termijn hele mooie foto's! Echt een aanrader!
Anne van Esschoten
Anne van Esschoten
Lees verder
We hebben inmiddels drie fotoshoots (zwangerschaps-, verjaardag- en newborn) met Suus gedaan en ben daar onwijs blij mee! De shoots zelf waren heel ontspannen en ‘speels’ waardoor de foto’s dat ook zijn. Juist de momenten waarop je niet poseert maar echt jezelf bent weet ze vast te leggen en dat levert prachtige beelden op. Suus stelt je op je gemak en weet door haar achtergrond in de kinderopvang ook goed met kinderen om te gaan. Echt een aanrader dus als je kwalitatief goede foto’s wil voor een eerlijke prijs!
Sam Huizer
Sam Huizer
Lees verder
In augustus hebben we een shoot met Suus mogen doen en wat waren we hier blij mee. Suus weet de kleine perfect op zijn gemak te stellen, is geduldig en lief voor hem en denkt aan de kleine details in de foto’s waar jij zelf en onze vorige fotograaf totaal niet aan dacht, zoals voetjes en handjes. Ben zo dankbaar voor deze mooie herinneringen en de volgende shoot bij haar is al geboekt. Topper ben je!
Previous
Next