Hi collega
Jij doet er toe!
Hoi topper,
Je kan dit, kom op!
Jij bent fotograaf
Twijfel niet aan jezelf
Previous
Next
Hi Collega!

Ja, zo zie ik mede fotografen. Niet als concurrenten. Alleen kom je ver, samen kom je verder. En daarom lees jij nu deze pagina.

Wie altijd maar met twee benen op de grond staat, komt nooit een stap verder. Lekkere binnenkomer he? Eentje om goed over na te denken maar vooral te doen.

En dat is iets wat ik bij jou wil bereiken. Het is tijd om stop te zeggen tegen alle BLABLABLA’s in jouw Knaptoetje, en door te pakken! GAAN.

Suus heeft veel passie voor fotografie, haar enthousiasme straalt er vanaf! Je kan zien dat ze precies weet waar ze mee bezig is. Aan creativiteit geen gebrek!

Ja ja ja..

Ik geloof echt dat jij in jezelf kan geloven. Je weet het wel, je hebt alleen de juiste tools nodig. Die snaar moet even aan geraakt worden, die diesel motor moet gaan branden, maar jij kan dit!  

Vind je het nu lastig de behoefte van je klant te achterhalen? Weet je niet hoe je jezelf echt zichtbaar maakt op social media? Eigenlijk doe je maar wat en weet je soms niet waar je moet beginnen of doorpakken? Heb je minimaal een keer met JA geantwoord, lees dan nog even door!

Zou het niet top zijn om:

  • je zichtbaarheid on point te hebben…
  • veel shoots in het voorruit zicht te hebben
  • met ALLE zelfvertrouwen aan je onderneming te werken en mega gemotiveerd aan de slag kan gaan.

 

Het was zo ontzettend leuk en leerzaam. Er waren geen geheimen en ze deelde alles. Alle vragen werden beantwoord, niks was te gek. Suus is super enthousiast en blijft maar vertellen, op een positieve manier;). Ze heeft veel verteld over haar bedrijf. Het gras lijkt altijd groener aan de overkant, maar elk bedrijf moet hard werken en heeft ups en downs. Ik heb tools gekregen om aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf. Ik heb heel veel energie gekregen van Suus, zin om door te pakken en aan de slag te gaan met alles wat er op mijn pad komt. Dankjewel Suus voor jouw leerzame workshop, ik hoop in de toekomst nog meer workshops bij je te volgen!

Je hebt gelijk..

Yes, vervelend he?

Wat je nu nodig hebt is een blabladoei sessie met mij. Een een op een sessie waarin we voor altijd afscheid nemen van alle blablabla’s in jouw hoofd en lekker door gaan pakken.

We zeggen doei tegen al je onzekere gedachtes en welkom tegen strijden en ondernemen.

Na deze sessie weet je hoe je aan de slag kunt blijven gaan met jouw bedrijf, hoe je de blabla’s kan negeren en hoe je duidelijkheid over brengt naar de klant die jouw blij maakt.

Je weet hoe je de angst en onzekerheid niet de baas hoeft te laten spelen. Je weet wat jouw trots maakt en je word echt gelukkig van doen wat je het liefste doet. Durf jij de stap naar jezelf toe te zetten?

Twijfel is gaan! #BLABLADOEI! Stuur mij een berichtje, dan krijg je van mij de intake vragen en plannen we een sessie in.

Suus weet echt waar ze het over heeft! Je kan haar alles vragen en zal altijd alles met je delen.Haar positiviteit en liefde voor haar werk is zoooo leuk om te zien waardoor je er zelf ook helemaal zin in hebt en houd!